keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Päivä 9 | Lebanon - Tulsa | 467km


 Roope ja rekkamiehen aamiainen.... pihvi ja hashbrownit ja sillä lailla. Ja tuossa alakuvan kromihymyssä jotakin samaa kun Roopen hymyssä?

---

Aamu-uinti Ramonan altaassa ja öljyjen tarkastus. Tällä retkellä öljyä ei vielä käytännössä kulunut… yleensä sentään yksi öjysyöppö pyörä, mutta nyt ei ja päivä lämpenee nopeasti +30 ja yli. Itseasiassa jo aamiaiseen mennessä, joka Springfirldissä… Missourin Springfieldissä. Noita Springfieldejä kun riittää tässä maassa melkein joka osavaltioon.
Ja rekkamiesten paikassa kun olemme aamiaiselle, niin Roope ja Teuvo ottavat tosirekkamiesten aamiaiset. Eli kunnon pihvit hashbrown perunoilla… :]
Missouri vaihtuu päivän aikana Kansasiin, Kansas Oklahomaan ja maisema ympärillämme ruskettuu… eli kesän vihreä palanut pois. Kulttuurikohteemme tänään maan vanhin käytössä oleva pätkä Route66'ta. Tämä yksikaistainen pätkä löytyy hetikohta Oklahoman Miamin jälkeen.
Tulsa on kohdalla inhimillisesti vähän vajaa seitsemän ja hotelli vähän yli muutaman hotellipyörähdyksen jälkeen. Route66 ryhmämme on kantapaikassamme ja päätin kokeilla jotakin uutta ja se uusi oli kyllä kartassa mutta pari liittymää väärässä kohtaa. Mutta Tulsan seutu tutuksi ja illalla pihville.

---

Roope ja Pirjo keulalla vanhimmalla pätkällä Routea.

---



 Yllä Pertti ja Pirjo ja alla Jussi ja Anneli matkalla länteen Oklahomassa.

---

Näitä ei enää montaa käytössä... mutta tässä yksi hengissä oleva. Carthagen Drive-In.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti