lauantai 7. syyskuuta 2013

Päivä 6 | Milwaukee - Springfield | 483km


 Teitä on tälle päivälle moneksi. Yllä sieltä rauhallisemmasta päästä ja alla sieltä tuuheammasta päästä.

---

Hotellilta Walgreensille hakemaan kaikkea mahdollista tarpeellista ja kohti Chicagoa. Walgreens on alunperin apteekki ja sitäkin edelleen mutta myös R-Kioskin ja Tarjoustalon yhdistelmä tai jotenkin sillä lailla. 
Välttelemme päätietä Chicagon puoleen väliin saakka. Mutta Interstatella ajaa kuitenkin mielummin kuin Chicagon esikaupunkien liikennevalosulkeisissa. Heti kohta Chicagon jälkeen kuitenkin Routella ja maalaismaisemissa. Ehkä kaikken hauskimmat tiet ovat niitä jotka kulkevat maissipeltojen keskellä ilman muuta liikennettä. No eivät ne varsinaista Routea, mutta teimme pienen maissipelto sightsii-ingin kun kerran Corn Flakesin pääsynnyinseudulla ollaan.
Varsinaisella Routella olon huomaan siitäkin, että muitakin ryhmiä liikkeellä. Hotellissamme Springfieldissä on meidän lisäksi yksi ruotsalainen ja yksi paikallinen ryhmä. Päivällä tapasimme lisäksi yhden sweitsiläisen ja yhden multikansallisen porukan. Get your kick's of Route66 ja sillä lailla… ja meillä matkamittareissa nyt 1400 ja rapiat mailia.

---

On The Route. Yllä Eija, Olli ja Peter huikopalabaarissa. Keskellä toiseksi nuorin nuoriparimme Helena & Jukka Pontiacin R66 Museolla. Alla Teuvo ja Ulla tien päällä.

---

 Matkailuautoja. Molemmat saman Route66 friikin Bob Waldmiren. Vuonna 2009 edesmenneelle Bobille tärkeintä oli liike... ja mielellään Route66'lla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti