maanantai 16. syyskuuta 2013

Päivä 15 | Flagstaff - Las Vegas | 512km


Anneli, Pirjo ja Helena uusissa liiveissään... ja kyllä kyllä. Katu-uskottavuus harrikkamimminä lisääntyi itse kullakin... :]

---

Oatman Highway on selkeästi hauskin pätkä Route66'sta ... alla Olli vakavana jakaessaan vesipulloaan aasian kanssa. Alla alla yksi Oatmanin aaseista tarkastaa mitä satunaisessa Toyotassa on jaettavana.

---

Jos ei eilen ollut montaa liikennevaloa, niin tänään sitäkin vähemmän viittä viimeistä kilometriä lukuunottamatta. Päivän ensimmäinen pysähdys on Seligamissa, pienessä kaupungissa, jossa kaikkea sitä Route66 tavaraa mitä ei aamulla tiennyt tarvitsevansa. Rymän sisällä hittituote oli liivit… ainakin viisi ryhmästämme veti Seligamissa Route66 -nahkaliivit päälle; Helena, Pirjo, Ulla, Jussi ja Jukka… ja Jussikin on oikeasti Jukka.
Päivän hauskin kohden on selkeästi Oatman. Pieni aasikylä vuoren päällä. 1800 -luvun lopussa kaivosmiehet toivat tullessaan aaseja. 30 -luvun lamassa miehet lähtivät mutta aasit jäivät. Ja näiden aasien jälkeläiset tepastelevat yhä Oatmanin kaduilla vapaina. Ja tulemme juuri parahiksi Oatmaniin. Pääsemme todistamaan pankkiryöstöä.
Oatmanista laskeutuessamme lämmöt nousevat ja 40 menee rikki Mojaven autiomaan alkaessa olla kohdalla. Kuuma käynti Hoover Damilla ja Las Vegasin sykkeeseen, jonne tulemme juuri sopivasti auringon laskiessa. Stripin ajamme luonnollisesti lopusta alkuun.

---

 Lake Mead... tekojärvi Hoover Damin edustalla. Alla ryhmä Pariisin kohdalla matkalla Downtowniin, jonne majoitumme.

---

Hehän ovat kuin kaksi marjaa... :]




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti