keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Päivä 3 | Horseheads - Erie | 448km


 Yllä GoldWingimme cruisaamassa Cooringin keskustassa... alla Helena, Jukka ja Road King saman kaupungin cruising aamussa.


Jussi ja Anneli lähtevät seitsemältä mummolaan. Annelin mummo asuu Horseheads naapurikaupungissa Cooringissä. Pari tuntia myöhemmin löydämme heidät tai he löytävät miedät Cooringin keskustasta, josta suunnaksi Buffalo.
Aamupäivän maisevat tuntuvat Lapilta ja näyttävät Pohjois-Skotlannilta. Buffalossa kaikki näyttää ja tuntuu Pohjois-Amerikalta. Köyhyys ja rikkaus asuvat täällä vierekkäin. Niagaran putouksilla Länsi-Buffalon karu arki on jotakin mitä ei ole. Putoukset jylisevät ja kamerat napsuvat. Ajamme Kanadan puolelle katsomaan putouksia. Kanada sisään sujuu niin sanotusti heittämällä. Ja paaluukin yllättävän nopeasti. Siitä hetkestä kun ajamme jonon päähän kestää tunti ja olemme kaikki takaisin USA'n puolella. Pyörämme eivät kiinnosta. Tai kiinnostavat sen verran että rajavirkailijat molemmissa päissä naputtavat rekisterinumerot teitokoneisiinsa nähdäkseen, että niitä ei ole ilmoitettu varastetuksi.
Päivä päättyy Erieen, keskelle New Yorkin ja Pensylvanian viininviljelyalueita. New Yorkin ja Pensylvanian länsiosissa viinitila seuraa toista kuin Ranskassa konsanaan. 


Jussi ja Anneli eivät ehtineet aamiaiselle kun kävivät mummolassa, mutta hoituu se pikainen aamiainen tosimotoristeiltä bensa-aseman parkkipaikallakin... :]

---

 Poseerauksia Niagaralla. Yllä vasemmalta; Kurt, Roope, Samppa, Helena, Teuvo ja Ari. Alla vasemmalta; Pertti, Pirjo, Olli ja Eija.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti