lauantai 7. syyskuuta 2013

Päivä 5 | South Bend - Milwaukee | 322km


Yllä koko ryhmä samassa kuvassa Route66'n alkulähteillä Chicagossa Lake Michiganin rannalla. Vasemmalta Helena, Roope, Jussi, Peku, Sirpa, Ari, Helena, Jukka, Pirjo M, Samppa, Olli, Eija, Kurt, Ulla ja Teuvo. Alarivissä polvillansa Pertti ja Peter.

Roope ja Peku...yhdessä jo 40 vuotta ja vielä onnellisia... :] ... no ei kuitenkaan sillä lailla, mutta takana neljän vuosikymmenen ystävyys.

---

Siellä on pimeää… ulkona, kun raotan verhoa ensimmäisen kerran. Painan pään takaisin tyynyyn ja odotan kellonsoittoa ja valoa. Ja valoisa päivä tulee… aurinkoa siniseltä taivaalta kuten Route66'lla kuuluukin.
Tänään siis ensituntuma Routeen. Käymme Chicagon keskustassa Route66'n alkulähteillä. Itse Routelle emme kuitenkaan vielä tänään vaan Milwaukeen HD-Museolle. Sille planeettamme parhaalle HD -Museolle. Ja kyllä kyllä, Ullan ja Teuvon matkatavarat yhä kateissa. British Airwaysin ystävällinen nainen lupaa ne joka päivä seuraavaan kaupunkiin. Nyt tiedämme, että ne tulevat Milwaukeen hotelliin kunnes olemme Milwuakeen hotellilla… mutta ehkä sitten Springfieldiin.
Ennen Milwaukeen hotellia luonnollisesti päivän kulttuurikohde, eli HD-museo. Monelle tulee yllätyksenä, että HD on tehnyt myös yksipyttyisiä piikkejä ja lumikelkkoja! Illalla Water Front Brevery & restaurantiin… pikku city panimo tekee 7 lajia olutta ja ehkä sitä vadelmaolueeseenkin tottuisi jos muuta ei olisi.

---

 Yllä porukka Chicagon keskustassa. Ja eksyminenkään ei haittaa koska Arilla aina kartta selässä, josta helppo vilkaista suunta.

---

 Tiesitkö aamulla herätessäsi, että Harley Davidson on valmistanut myös moottorikelkkoja 70-luvulla ja mäkimoottiripyöriä jo 30-luvulla.

---

Yhteen Dodgeen mahtuu helposti 17 motoristia ja etupenkki jäi vilä vapaaksi... :] ... eli matkalla syömään hotellin shuttlella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti