perjantai 6. syyskuuta 2013

Päivä 4 | Erie - South Bend | 624km


 Aamukypäröintiä ja valmiina lähtöön Pensylvanian aamussa. Alla Ari 60 vee... Ari on synttärilahjamatkalla itselleen. Hyvä valinta nuorelta mieheltä... :] 

Tänään osavaltiot vaihtuvat kuin 18 vuotiaalla vilkkaalla kollilla tyttöystävät. Aloitamme Pensylvaniasta. Sitten Ohio, Michigan ja Indiana, jonne majoitumme ei kenellekkään tuttuun South Bend nimiseen kaupunkiin. Ja South Bendissä maksamme järkyttyvät. Ei prosenttipitoista ravintoloissa eikä huoltamoilla, mutta selviämme urheasti hengissä Amishien mailta… :]
Maisemat vaihtuvat myös oleellisesti… viimeisetkin viinitilat katoavat ja tilalle tulee maissitiloja, maissitiloja ja maissitiloja… elukuvista tuttua ameriikkaa. Elämä on elokuvaa ja elämän elokuvamme etenee ongelmitta ei helteessä mutta mukavan sopivassa auringonpaisteessa. Tiet allamme kaikkea, niin pientä rantatietä kuin isoa Interstetea. Päivän  osuudella ei suuria nähtävyyksiä, mutta oleellinen ellei jopa välttämätön kun tarkoituksena ajaa rannikolta rannikolle.

 Peltoparkissa Amishien mailla. Kyseessä oli kuitenkin hautajaiset, joten emme pukkautuneet kuokkavieraiksi. Alla yhä yleinen kulkuneuvo USA Indianassa vuonna 2013... Amishien Buggy!

----

 Päivän perusmaisemaa... maissipeltoa Ohiossa. Perusmaisema jonon etunmaisena Jussi ja Anneli. Ja Route66'n loppukin löytyi Ohiosta... tämä onneksi kuitenkin väärä Route66.

---

Peku ja Jukka vaihtoivat sitten uskontoa kesken päivällisen ja alkoivat rukoilemaan!? ... suunta vain vähän hukassa.... tai sitten kyseessä kadonneen silmälasiruuvisangan metsästys?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti