sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Päivä 1 | > New York


Lähtö... BA'n kuljettaja peruuttamassa Boeingia parkkiruudusta.


Täällä ollaan, New Yorkissa. Tätä kirjoittaessa kaikki muut paitsi Ullan ja Teuvon matkatavarat. Nekin BA luvannut toimittaa tänään ennen puolta yötä. Pidetään niille peukkuja ja varpaita. Itse ryhmäläisistä Samppa tuli tänään viimeisenä… Jukka ja Helena ensimmäisinä, ovat itseasiassa olleet täällä jo toista viikkoa josta se viikko Kanadassa sukuloimassa.


 Lontoon nähtävyydet voi kätevästi katsoa lentokoneenkin ikkunasta (tulin Lontoon kautta). New York on sen sijaan sen verran mielenkiintoisempi, että vaatii jalkautumista... :]


Me kaikki muut olemme tulleet tässä välillä. Minä eilen vuorokauden viimeisillä tunneilla. Hotellimme on Queensissä lähellä vuokraamoa… ja pysyin koko päivän hotellilla lähellä vuokraamoa… :] … ryhmä teki  kiitettävästi turistin työtä nähtävyydeltä toiselle, joten New York on nyt tuttu ja huomenna tien päälle. Täältä tullaan Los Angeles!


Matkan ensimmäinen päivällinen on kiinalainen juttu ja makuja on moneksi. Makujen äärellä vasemmalta; Ari, Samppa, Pirjo & Pekka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti