maanantai 16. syyskuuta 2013

Päivä 12 | Santa Fe | 0km


Sataa sataa ropisee ja vähän poutaileekin. Mutta ei tuo paljoa haittaa kun vapaapäivä ja pyykkipäivä ja sähköpostipäivä ja sillä lailla. Ei niin pahasti kuitenkaan sada, että ryhmä ei kylälle pääsisi mutta kuitenkin. Coloradossa, yksi osavaltio pohjoiseen on todellinen monsuuni. Teitä ja siltoja huutoutunut jokiin… kovimmat sateet 30 vuoteen ja New Mexico näyttää saavan osan niistä. Mutta aurinko paistaa lännessä ja länsi on huomenna.

---

 Ari föönää yllä. Ei kuitenkaan kiharoitaan vaan saappaitaan. Itse koitin automaattiföönausta omille saappaille. Jätin föönin puhaltamaan pienimmällä nopeudella saappaaseen... silti se sanoi tilt ja alkoi savuamaan... :| ... alla Jukka kiinnittämässä uutta ilmanputsaria Sampan pyörään. En edelleenkään ymmärrä miten moottori voi toimia jos öljyt ja vedet menevät sekaisin, mutta ei kai tarviikkaan... ;]

---

Matkanjohtajan vapaapäivä... blogia ja meilejä. Kuvassa ei meidän matkan matkanjohtaja vaan Route66 -ryhmämme matkanjohtaja Severi Keinälä. Olemme Santa Fe'ssä kämppiksiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti