torstai 19. syyskuuta 2013

Päivä 18 | Barstow - Los Angeles | 241km


Se on sitten siinä... eli virallinen päättäjäiskuva Santa Monica Pieriltä. Takana mm. noin 7000km, 1000gallonaa bensaa, noin 900 siivua pekonia, 300 hampurilaista ja korillinen Budwaiseria.. :)

---

Aamu on jälleen kuin morsian. Roope on sitä mieltä, että ei kellään niin kaunista morsianta olekaan, mutta kun Ranskan Ihmeeni on… :) … mutta Ranskan Ihmeistä riippumatta aamiaiselta vanhaa Routea Viktorvilleen, jossa toteamme että halpa pysähdys. Route66 museo ja matkamuistokauppa on kiinni.
Viktorvillestä alas keskelle erinomaista savusumupilveä joka peittää San Bernadillon. Päätimme jo eilen jättää San Bernadillon ja Los Angelesin väliset liikennevalosulkeiset seuraavaan kertaa ja hyppäämme San Bernadillossa Interstate 10'lle jota pitkin Santa Monicaan ja Route66'n päätepisteeseen Santa Monica Pierille.
New Yorkista Santa Monicaan kilometrejä kertyi jokseenkin tasan 7000 meidän reittiämme. Monesta aikaisemmasta matkasta poiketen majoitumme tällä matkalla Hollywoodin keskustaan, jossa kohtaamme monta Marilyniä, monta Elvistä, Teräsmiehiä, Michael Jacksoneita ja paljon muuta sen sellaista. Matka päättyy virallisesti Les Vegas Buffettiin Hollywood Boulevardilla. Ja itseasiassa parempi buffa kuin mikään, minkä olen syönyt Las Vegasissa vuosien varrella.

---

Santa Monica Pierin kantiksia... nämä kaverukset odottivat onkimiehiltä makupaloja.


 Hyvästi jää... Pirjon ajokengät tulivat niin ikään päätepisteeseensä Eagle Riderin pihalla.


En tiedä onko Viva Los Angeles, mutta Los Angeles kuitenkin.... ja kaikkialla 6 kaistaa kaikkiin suuntiin täynnä. 


Samppa, Jussi, Jukka, Ari ja Roope poseeraamassa Hollywood Boulevardilla... Roopella vähän moviestaran elettä, muilla vielä treenattavaa... :]


USA'n kuuluisin elokuvateatteri Chinese Teater rakenettiin Holluwoodin kulta-aikana 1927 ja on edelleen Hollywoodin suosituin nähtävyys.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti