maanantai 16. syyskuuta 2013

Päivä 13 | Santa Fe - Gallup | 425km


 Katso äiti ilman käsiä... :]

---

 Yllä Peku ja Pirjo matkalla länteen. Alla Kurt Lindholm, mies Kokkolasta joka puhuu grundsprootzia, peruskieltä, kaikkien kielten äitiä kuten me Kokkolan pojat tiedämme... :]

---

Tänään vielä aamumonsuuni kuurot ja sitten näyttää, että tämän matkan sateet siinä.
Mutta emme mitään huonoja aamukuuroja saaneet… vettä alkoi tulla kirjaimellisesti kaatamalla ajaessamme Los Alamokseen, missä selvisi että vuoristotiemme poikki. Siinä kohtaa olimme tosin jo äänestäneet, että vuoristoreitti saa jäädä seuraavaan kertaan. Kouvolan MP-Huolto pelasti oman näkemiseni. Sain Pertiltä oranssit ajolasit, joiden sisään ei satanut.

Iltapäivä on mukavaa Tex Willer ja Kit Carson maisemaa. Inkkarit vain puuttuvat pöytävuorten päältä. Iltapäivällä myös Route66 on yllättää ja yllättää. Los Lunasin ja Grantsin välillä tulee pätkä josta asvaltti on poistettu. Tie päältä kuivunut mutta pinnan alla märkä ja liukas. Parisataa metriä sitä riittää mainiosti ja siinäkin ehtii tulla ohjelmaa. Voisi olla mielenkiintoista joskus kokeilla harrikkaa nappularenkailla… ihan vakiona sellaisia renkaita ei taida hurleihin saada kaupan hyllyltä. 

---

 Mitä tässä kuvassa tapahtuu? Oikeasta vastauksesta PeterPanBike -Route66 paita... vastaukset petermiukumaukupeterpanbikepistefi ... :] ... alla päivän perusmaisemaan.

---

Tänään huikupalavuorossa Panda Express... sitä ei vielä testattu.




1 kommentti:

  1. Saako kuvakohde ottaa osaa kilpailuun? Olis paita tiedossa helposti! :-) t. Anneli

    VastaaPoista